ΠΟΜΕΝΣ: Ευχαριστήρια Επιστολή για Επίδομα Παραμεθορίου




Ευχαριστήρια Επιστολή 

  1.  Αξιότιμοι κ.κ. Βουλευτές, ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, παρακαλούμε όπως δεχτείτε τις θερμές μας ευχαριστίες για την κοινοβουλευτική σας ερώτηση - ανάδειξη του θέματος της χορήγησης του επιδόματος παραμεθορίου των Νομών Φλώρινας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας.
  1.  Τέτοιες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, τιμούν τον Έλληνα Στρατιωτικό και ενισχύουν το ηθικό του.
  1.  Μέσα από την ευχαριστήρια μας επιστολή, καλούμε και όλους τους Βουλευτές όλων των κομμάτων των προαναφερθέντων Νομών και όχι μόνο, να παραδειγματιστούν από την πρωτοβουλία σας αυτή και να αναδείξουν με τη σειρά τους το μείζον αυτό θέμα που απασχολεί χιλιάδες συναδέλφους μας.
  1.  Επικουρικά, σας αποστέλλουμε τις από 20/7/17 και 21/2/18 επιστολές μας προς την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Άμυνας, επί του συγκεκριμένου θέματος.
Μετά τιμής
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΩΤΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
Επγός (ΥΔΚ) Λγος (ΠΖ)






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά