ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΣΕΕΔ/ΣΑΚ

Οι ενεργοι  εφεδροι Αξιωματικοι Υπαξιωματικοι Οπλιτες  Καταδρομεις παρέλασαν για 18η φορά στο
Π. ΦΑΛΗΡΟ Τιμωντας τους Επαναστάτες Ανδρες του 1821 τους ΗΡΩΕΣ. Τοτε η πατριδα μας δεν είχε
Τακτικό Στρατο , δεν είχε Πολεμικα Καράβια απέναντι στην Οθωμανική Τουρκικη Κυριαρχια είχε Ψυχη ομως και περισια Λεβεντιά για Επανάσταση  καιΛευτερια . 

Καλυτερα μιας ώρας ελεύθερη Ζωη παρά σαράντα χρονια Σκλαβιά και φυλακή, λέει ο Ποιητης μας κι εγινε ο ξεσηκωμός και με θυσία και Πολεμο Επαναστατικό  χωρις Στρατο χωρις Πολεμικο Ναυτικο με μπουρλοτιερικα σιτοκαραβα , ο Λαος μας ξεσηκώθηκε με νύχια και με δόντια  νηστικοί πολεμήσαμε  σηκώσαμε κεφάλι  και  Νικήσαμε τους διώξαμε στον αγύριστο  και ηρθε ,ηρθε η Λευτερια ,
Σήμερα παλι ο Τουρκικός Επεκτατισμός μας Απειλεί θελει παλι τα παλθα συνορα της Καρδιας του ....προετοιμάζεται , εξοπλίζεται - εμεις πρεπει γρηγορα και παλι να οργανωθούμε ΟΛΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ. ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ να ειμαστε ετοιμοι Λαός εφεδροι Επιστρατοι και Στρατος Ενοπλες Δυναμεις μας ετοιμοι  , να αντισταθούμε στις εύκολες απειλές τους ,και ενωμενοι εκπαιδευμένοι και αποφασισμένοι αν χρειαστεί να τους Πολεμήσουμε και να τους νικήσουμε  και παλι .

 •••Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΩΡΕ .•••

Μ' ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ Είπε  Αρχιστράτηγος Θεόδωρος Κολοκοτρωνης 

 
 
 
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Π.Σ.Ε.Ε.Δ
Σύνδεσμος Αθηναίων Καταδρομέων Σ.Α.Κ

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου