Συγνώμη ζήτησαν οι οπλίτες που βασάνισαν το σκυλί

Συγνώμη ζήτησαν οι οπλίτες που βασάνισαν το σκυλί © Sofokleousin.gr Συγνώμη ζήτησαν οι οπλίτες που βασάνισαν το σκυλί
Μετά την δημοσιοποίηση του βίντεο και τις ποινικές προεκτάσεις που πήρε το περιστατικό βασανισμού του σκύλου, οι δύο στρατιώτες που πλέον έχουν απολυθεί, απολογήθηκαν δημόσια.
Με δήλωση τους στο thespro.gr τονίζουν την ειλικρινή τους μεταμέλεια, ενώ σημειώνουν πως φρόντιζαν τον εν λόγω σκύλο για καιρό και πως πρόκειται για ατυχές περιστατικό.
Πιο συγκεκριμένα οι δράστες δήλωσαν: «Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας».
«Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων», ανέφεραν κλείνοντας.

msn
Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου