Εργαστήρι για παιδιά στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Το Πολεμικό Μουσείο μαζί με το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης γιορτάζουν την Εθνική μας Επέτειο με ένα εργαστήρι για παιδιά. Στόχος του εργαστηρίου είναι να βιώσουν τα παιδιά το νόημα της εθνικής γιορτής με έναν ξεχωριστό και διασκεδαστικό τρόπο.
Ένα εργαστήρι γεμάτο εκπλήξεις, μυστικούς προορισμούς και κατασκευές εμπνευσμένες από την ελληνική επανάσταση, όπου θα ανακαλύψουμε κρυφές ιστορίες, θα κατασκευάσουμε τη σημαία του 1821 και θα παίξουμε μουσικοκινητικά παιχνίδια με φόντο τον ξεσηκωμό του Ελληνικού Έθνους.
Πληροφορίες/Κρατήσεις: 2103250341 http://wp.me/p4fkZN-2mL
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά