Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) Η Αιχμή της Εφεδρείας στην Πελοπόννησο στην παρέλαση της Τρίπολης
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) , η Αιχμή της Εφεδρείας στην Πελοπόννησο έδωσε το βροντερό παρών στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην καρδιά του Μωριά την Τρίπολη .
Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) στα πλαίσια της διπλής εορτής της 25ης Μαρτίου παρέλασε με την μικτή διμοιρία του στην Τρίπολη και απέσπασε θετικές εντυπώσεις και το χειροκρότημα όλων.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εφ Λγός κ.Καρυώτης Γεώργιος μετέφερε τις ευχές και τα χρόνια πολλά ...όλων των μελών και εστίασε στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που είναι αιχμάλωτοι στην Ανδριανούπολη , από μέρους του ευχήθηκε στους γονείς τους να έχουν πίστη και αισιοδοξία για τον γρήγορο γυρισμό των παιδιών στην πατρίδα μας.
Επίσης ευχαριστεί την Αντιπεριφέρεια Αρκαδίας τον αντιπεριφερειάρχη κ.Γιαννακούρα, τον Δήμο Τριπόλεως τον Δήμαρχο κ.Παυλή , την Διοίκηση Κέντρων IV MΠ <<ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ>> τον Υπτγο κ.Μπουζάκη Γ , και τον Διοικητή του 11 ΣΠ Σχη κ.Δρακόπουλο .
Όλα τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου και ιδιαίτερα της Αρκαδίας συνέβαλαν ώστε να μεταδοθεί ο παλμός και η συγκίνηση των εκδηλώσεων που έγιναν την ημέρα αυτή και είναι άξιοι συγχαρητηρίων .
Ενωμένοι ως Έλληνες και Έθνος μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα .
Χρόνια πολλά σε όλον τον Ελληνορθόδοξο Ελληνισμό.

Share on Google Plus

About VALIA ABATZI

Παιδί στρατιωτικής οικογένειας. Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Πτυχιούχος Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με Πολυμέσα. Έχει παρουσιάσει αρκετές εκδηλώσεις και είναι η ιδιοκτήτρια του ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας ΔΙΕΚ Τρίπολης. Διδάσκει Στρατιωτικό Ρεπορτάζ και Δημόσιες σχέσεις στις ΕΔ. Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου