Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου



Σήμερα Τρίτη 20 Μαρτίου 2018, ο δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος, είχε στο Δημαρχείο εθιμοτυπική συνάντηση με το νέο αλλά και τον απερχόμενο διοικητή της 95 ΑΔΤΕ.




Ο δήμαρχος Ρόδου συναντήθηκε με τον υποστράτηγο Γρηγόριο Ρουμάνη, που ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του που σκοπό έχει την προστασία των ακριτών από οποιαδήποτε απειλή.



Ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ αναφερόμενος στους στόχους και το ρόλο που επιτελεί ο στρατός στην περιοχή καθώς και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του στρατεύματος.





Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της 95 ΑΔΤΕ και ο δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα συνεχίσει να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη στο πλαίσιο της γόνιμης και αποτελεσματικής συνεργασίας.







Ο κ. Χατζηδιάκος, ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή Νικόλαο Χιονή που μετατέθηκε στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, για το έργο που έχει επιτελέσει στην περιοχή μας.

Ακολούθως ο δήμαρχος Ρόδου, συναντήθηκε στο Δημαρχείο με τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Κρεμαστινό, τον πρώην υπουργό Σήφη Βαλυράκη και τη σύζυγό του Μίνα Παπαθεοδώρου- Βαλυράκη ζωγράφο η οποία έχει τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία. Με την κ. Βαλυράκη συζήτησε την προοπτική να εκτεθούν έργα της από 1 έως 5 Ιουλίου, όπου προγραμματίζεται να φιλοξενηθεί στη Ρόδο το Συμπόσιο της Σύμης, με την παρουσία προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο..


Πηγή : Με το νέο Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ρόδου | Η ΡΟΔΙΑΚΗ http://www.rodiaki.gr/article/386583/me-to-neo-dioikhth-ths-95-adte-synanththhke-o-dhmarxos-rodoy#ixzz5AIryV2WY

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά