Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ε.Σ.ΠΕ.Θ

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, στο πολύ όμορφο και ζεστό περιβάλλον της αίθουσας εκδηλώσεων στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (ΛΑΦΛ), πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησαν οι Πανοσιολογιότατοι Αρχιμανδρίτες, π. Θεολόγος Σαμαράς Στρατιωτικός ιερέας 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ και ο π. Σέργιος εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου.

 

Όλοι μαζί οι συνάδελφοι εν ενεργεία και μη, φίλοι και εκλεκτοί προσκεκλημένοι, τιμήσαν με την παρουσία τους τη συγκεκριμένη εκδήλωση.
 

 
Ο Γεν. Γραμματέας κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς προλόγισε την εκδήλωση, ευχόμενος σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία.

 
Ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Στέφανος Κουκουράβας κατά το χαιρετισμό του μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όλους εκείνους του Βουλευτές, παρόντες ή απόντες και ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, οι οποιοι/ες έχουν δημοσίως προβάλλει και στηρίξει, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, θέματα τα οποία έχει αναδείξει η Ένωση και τα οποία απασχολούν, ως επί το πλείστον, το μέσο και χαμηλόβαθμο προσωπικό, τη ραχοκοκαλιά δηλαδή των ΕΔ. Ανέφερε ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Θ δεν είναι συνδικαλιστικό σωματείο και ότι, ο ίδιος δεν διακατέχεται από στείρα συντεχνιακή αντίληψη και ιδιοτελή νοοτροπία. Τέλος ευχήθηκε για το έτος 2017 να είναι πιο δημιουργικό και ελπιδοφόρο με υγεία πάνω από όλα σε όλους.


Από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, μας τίμησαν με την παρουσία τους:

 
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης.



 
Ο Βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παπαδόπουλος Νικόλαος.


 Ο Ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ κ. Κέλλας Χρήστος.




 
 Ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Ηλιόπουλος Παναγιώτης από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Καλομπάτσιος Χρήστος.
 

 
Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Αντγος (ΠΒ) ε.α. κ. Τσιρώνης Σπυρίδων.

 
Ο Πρόεδρος της ΕΑΑΑ Λάρισας Σγος ε.α. κ. Κωνσταντίνος Λιούτας.

Την 1η ΣΤΡΑΤΙΑ εκροσώπησε ο Ανχης (ΕΜ) κ. Λαδόπουλος Στέφανος
και τέλος

 
Παρευρέθηκε και μας τίμησε ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Λάρισας Σχης (ΤΧ) ε.α. κ. Παπαπαρίσης Απόστολος, ο οποίος πέραν των ευχών, τοποθετήθηκε και επί του επονείδιστου άρθρου 12 του Ν.4387/2016 που αφορά τις συντάξεις χηρείας.

 

Επίσης κατά την εκδήλωση τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ένωση, τόσο ο πρώην Πρόεδρος της ΕΣΠΕΘ κ. Ηλίας Νατσιούλας, όσο και ο πρώην Αντιπρόεδρος κ. Γραμμένος Χρήστος, με τιμητική πλακέτα.
 
Απονομή κ. Νατσιούλα Ηλία από τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΘ.
 
Απονομή κ. Γραμμένου Χρήστου από τον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΘ.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν και Βουλευτές οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν για καθαρά προσωπικούς λόγους, με επιστολές.
 
Η Βουλευτής Καρδίτσας του ΣΥΡΙΖΑ  κα Χρυσούλα Κατσιαβριά – Σιωροπούλου
 
Ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος και
 
Ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος
 
Ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ κ. Κων/νος Τσιάρας.
 
Με το πέρας της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση.
 
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός και Διοικητικός απολογισμός του έτους 2016 και ο Πρόεδρος κατά την εισαγωγή των θεμάτων μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Ομοσπονδία με τη στάση της εκπέμπει μηνύματα αρνητικά, καθότι η ΕΣΠΕΘ εναρμονίστηκε σύμφωνα με το Ν.4407/2016 από τον περασμένο Οκτώβριο, επιζητούσε και επιδιώκει σταθερά τη συνεννόηση, τη συνεργασία και τις συναινετικές λύσεις. Δυστυχώς δεν υπάρχει η ίδια συναντίληψη από ορισμένα πρόσωπα στο Προεδρείο της ΠΟΕΣ. Ανέφερε ότι, δεχόμαστε, απρόκλητες και αθέμιτες επιθέσεις, με σκοπό την αποπομπή μας από την Ομοσπονδία. Δεν τους αρέσει η έντιμη και διακριτή στάση μας. Φοβούνται τη φωνή μας και τις προτάσεις μας, διότι εκφράζουμε την ανησυχία και την αγωνία του μέσου Έλληνα στρατιωτικού.  
 
Το Δ.Σ. εύχεται καλή δύναμη σε όλα τα μέλη της και καλή αντάμωση του χρόνου και πάλι όλοι μαζί με υγεία.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 

Ο Πρόεδρος
 
 
 
 Στέφανος Κουκουράβας
       Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
       Νικόλαος Γκαμπλιάς
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά