Καμμένος: Η ανακοπή των προσφυγικών ροών, με την παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ, θα συνεχιστεί

«Αποτελεί σημαντική εθνική επιτυχία, η απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών Άμυνας των χωρών - μελών του ΝΑΤΟ για τη συνέχιση της επιχείρησης SNMG 2 στο Αιγαίο, παρά τις διαφωνίες της Τουρκίας.
 
Η απόλυτη πλειοψηφία των Υπουργών Άμυνας, με εξαίρεση την Τουρκία, δέχθηκε ότι αυτή η επιχείρηση είναι επιτυχημένη. Η ανακοπή των προσφυγικών ροών, με την παρουσία των πλοίων του ΝΑΤΟ, θα συνεχιστεί όσο υπάρχουν ακόμα υποψήφιοι παράνομοι μετανάστες ή πρόσφυγες από την άλλη πλευρά του Αιγαίου που θέλουν να περάσουν προς την Ευρώπη.
 
Έθεσα το θέμα των 15 χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονται στα ελληνικά νησιά, ζητώντας την επιτάχυνση των διαδικασιών και την παραμονή των Δυνάμεων. Έγινε αποδεκτό από το Συμβούλιο Υπουργών. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους συναδέλφους Υπουργούς Άμυνας του ΝΑΤΟ για την αποδοχή των ελληνικών θέσεων». 
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά