5o Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος

Την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017, πρόκειται να πραγματοποιηθεί, στο αμφιθέατρο της Σχολής Ικάρων «Υποσμηναγός (Ι) Νικόλαος Σιαλμάς», στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, το 5ο Συνέδριο Αεροπορικής Ισχύος, με θέμα «Η Αεροπορική Ισχύς σε ένα Ανταγωνιστικό Περιβάλλον – Air Power in a Contested Environment».
Το συνέδριο διοργανώνεται από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) και έχει ως αντικειμενικό σκοπό την προβολή και αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), μέσω της ανταλλαγής γνώσεων και εκμετάλλευσης καινοτόμων ιδεών, καθώς και την εξέταση των προκλήσεων του σύγχρονου επιχειρησιακού περιβάλλοντος και των επιδράσεών τους στο χαρακτήρα, τη φύση και τον τρόπο λειτουργίας του Αεροπορικού Όπλου.
Τα αντικείμενα τα οποία θα παρουσιασθούν χωρίζονται σε τέσσερις (4) ενότητες: «Αir Force Transformation», «Air Operations in Joint Environment», «Technology and Innovation» και «Critical Air Issues».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά