Μήνυμα Πίστεως και Αγάπης από το Στρατιωτικό Ιερέα 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.) *
 
Λάρισα, 12 Φεβρουαρίου 2017
 
 
ΜΗΝΥΜΑ  ΠΙΣΤΕΩΣ  ΚΑΙ  ΑΓΑΠΗΣ
 
Μέσα σε ευφρόσυνο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου η εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ), στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (ΛΑΦΛ).

 
Μετά την καθιερωμένη ευλογία της Βασιλόπιτας ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Θεολόγος Σαμαράς, στο σύντομο χαιρετισμό του προς τα μέλη της ΕΣΠΕΘ, έδωσε τις ευχές του στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και ενότητας απέναντι στις δυσκολίες και στα προβλήματα που βιώνουν εκατοντάδες συνάδελφοι και συνάνθρωποί μας, δίνοντας παράλληλα δύναμη σε όλους όσους παρευρέθηκαν.
 
Ας αναπολήσουμε τυχόν λάθη που έγιναν στην πνευματική μας ζωή την προηγούμενη χρονιά και με το νέο έτος 2017 που ξεκίνησε, να έχουμε ελπίδα στο Χριστό διότι ο Χριστός είναι το στήριγμα μας με την Αγία του εκκλησία. Αν έχουμε πάντοτε πίστη στο Χριστό θα μας ενδυναμώνει και θα μας στηρίζει και τότε κρίση δεν θα υπάρχει, διότι η κρίση είναι απόρροια οικονομική της ηθικής και κοινωνικής κρίσης.
 
Δείτε εδώ όλο το σύντομο χαιρετισμού του Πανοσιολογιότατου Αρχιμανδρίτη π. Θεολόγου Σαμαρά Τχης (Θ) Στρατιωτικός Ιερέας 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ.
 
 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
-Ο-
Πρόεδρος
 
-Ο-
Γεν. Γραμματέας
 
 
Στέφανος Κουκουράβας 6983531360
 
 
 
Νικόλαος Γκαμπλιάς 6937024917,  *7024917
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά