Να αρθεί η αδικία της δυσμενούς μεταχείρισης Αξ/κων ενταχθέντων στις ΕΔ το 1990 κατέθεσε με αναφορά του ο Βουλευτής Μαγνησίας Κος Ηλιόπουλος Παναγιώτης




Αναφορά κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Χρυσής Αυγής, κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σχετικά με το ζήτημα της βαθμολογικής εξέλιξης Αξιωματικών ΑΣΣΥ Τάξεως 1992.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό που αφορά ανοικτή επιστολή του Προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Θ Υπλγού (ΕΜ) κ. Στέφανου Κουκουράβα, ο βουλευτής ενέσκηψε στην αβλεψία – παράλειψη του νομοθέτη και υπέβαλε αναφορά για τη δυσμενή διακριτή μεταχείριση Αξιωματικών της ΑΣΣΥ που ενετάχθησαν στις τάξεις των ΕΔ το έτος 1990 σε σχέση με τη βαθμολογική εξέλιξη παλαιοτέρων και νεότερων Αξιωματικών της ίδιας προέλευσης.
 
Μέσω της αναφοράς ο κ. Παναγιώτης Ηλιόπουλος επισημαίνει αυτήν την αδικία στην Πολιτεία, καθιστώντας την κοινωνό των ζητημάτων που συνεχώς ανακύπτουν στο πεδίο των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Το έμψυχο δυναμικό των ΕΔ πρέπει να απολαμβάνει μεταχείρισης ανάλογης της πολυετούς και πολύτιμης προσφοράς του στο Έθνος.
 
Ευχαριστούμε τον βουλευτή Μαγνησίας του Λαικού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το ενδιαφέρον που επέδειξε επί του σχετικού θέματος και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
 
 Δείτε παρακάτω την αναφορά που κατέθεσε ο κ. Ηλιόπουλος Παναγιώτης προς το ΥΠ.ΕΘ.Α.  
 ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.pdf
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 

Ο Πρόεδρος
 
 
 
 Στέφανος Κουκουράβας
6983531360
       Ο Γεν. Γραμματέας
 
 
 
       Νικόλαος Γκαμπλιάς
       6937024917,  *7024917
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά