Συμμετοχή Ενόπλων Δυνάμεων στην επιχείρηση διάσωσης νοτιοανατολικά της Κρήτης‏


Κατόπιν εντολής του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια, οι Ένοπλες Δυνάμεις συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Κρήτης διαθέτοντας τα παρακάτω μέσα:

 

-  Την Φ/Γ ΥΔΡΑ του Πολεμικού Ναυτικού, από απογευματινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου έως τις μεσημβρινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου 2014, η οποία ρυμούλκησε επιτυχώς το ακυβέρνητο εμπορικό πλοίο «BARIS» μέχρι τις προσβάσεις του λιμένα της Ιεράπετρας Κρήτης.

 

 - Ένα Ε/Π AS-332 Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, από πρωινές ώρες της 25ης Νοεμβρίου έως τις μεσημβρινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2014, το οποίο πέραν της επιβίβασης ενός δύτου - διασώστη του Λιμενικού Σώματος επί του εμπορικού πλοίου «BARIS» με σκοπό την συνδρομή του στην πραγματοποίηση της αρχικής ρυμούλκησής του από έτερο παραπλέον εμπορικό πλοίο, εκτέλεσε τις μεσημβρινές ώρες της 26ης Νοεμβρίου 2014 και αεροδιακομιδή εγκύου από το πλοίο στο Νοσοκομείο Ηρακλείου  Κρήτης.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά