"Να αισθάνεστε σίγουροι και ασφαλείς" Ημερα των ενόπλων δυνάμεων στην Τρίπολη

Με αφορμή την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων και τις εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα έτσι και χθες στην Τρίπολη έγινε χθές το βράδυ μια αντίστοιχη εκδήλωση.

Στο Πνευματικό κέντρο στελέχη του ΣΞ και της ΠΑ παρακολούθησαν μια εξαιρετική βραδιά με ομιλία από τον Επίκουρο Καθηγητή Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Χρήστου Αθανάσιο για την προσφορά των ΕΔ από το τότε έως σήμερα αλλά και η βραδιά ολοκληρώθηκε με τραγούδια από την Χορωδία Τρίπολης.

Ο Διοικητής ΔΙΚΕ Κ. Μανίκας κατά τον χαιρετισμό  τόνισε ιδιαίτερα ότι οι ΕΔ είναι έτοιμες και απευθυνόμενος στο ένστολο κοινό αλλά και στους απλούς πολίτες που βρέθηκαν εκεί είπε:

"Με τις Ένοπλες Δυνάμεις να αισθάνεστε σίγουροι και ασφαλείς"

Έξω από την αίθουσα υπήρχε και έκθεση με φωτογραφίες από στρατό και αεροπορία κατά τους πολέμους .

ΦΩΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΛΙΑ ΑΜΠΑΤΖΗ
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά