Ευχαριστήριο Μήνυμα του Νέου Προέδρου του Σ.Ε.Μ.Θ.‏

Αξιότιμοι συνάδελφοι
 
Αναλαμβάνοντας, να εκπροσωπήσω τον σύνδεσμο μας από τη θέση του προέδρου, θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και να δηλώσω ότι θα εργαστώ με το νέο συμβούλιο για να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε, δημιουργώντας τον Σ.Ε.Μ.Θ.
Όραμα του νέου Δ.Σ. είναι η συμμετοχή όλων των συναδέλφων στον σύλλογο ώστε να αντιμετωπίσουμε, από κοινού, τα προβλήματα και τις αδικίες που έχει υποστεί ο θεσμός μας.Για να μπορέσουμε, όμως, να δώσουμε λύση στα προβλήματα, θα πρέπει να τα γνωρίζουμε.Η πολυμορφία και η διαφορετικότητα των συνθηκών εργασίας, δεν μας επιτρέπει να έχουμε άποψη για όλες τις παραμέτρους.Αυτή η ιδιαιτερότητα κάνει αναγκαία τη συμμετοχή σας.Στην προσπάθεια αυτή θα μας βρείτε με "ώτα ευήκοα".Τα μέλη του Δ.Σ. θα είναι σε θέση να καταγράψουν και να διαχειριστούν τα θέματα που θα τους μεταφέρονται από εσάς, μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (semu_ed@outlook.com.gr ή semth.ed@gmail.com ) ή προσωπικής επικοινωνίας (6936774639).
Θα εντείνουμε την προσπάθεια για πλήρη και έγκαιρη ενημέρωση των μελών σε θέματα που βρίσκονται υπό εξέλιξη καθώς και για τις νέες δράσεις του συλλόγου.Μέλημα μας επίσης, θα είναι η ενημέρωση των συμπολιτών μας για το έργο που επιτελούμε μέσα από το χώρο εργασίας μας και την αξία αυτού.
Εντατικοποίηση των δράσεων κοινωνικού περιεχομένου που θα αναδείξει με ουσιαστικό τρόπο την δυναμική που μπορεί να αποκτήσει αυτή η προσπάθεια.
Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω την απερχόμενη προσωρινή διοικούσα επιτροπή για το έργο της και εύχομαι να σταθούν αρωγοί στις μελλοντικές δράσεις του συνδέσμου μας.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ Η ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!
                                                Με ιδιαίτερη εκτίμηση
                                                  Παντελής Ζερβούδης 
                                                      Πρόεδρος Συνδέσμου Εθελοντών Μακράς Θητείας
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά