Απεγκλωβίστηκαν με τη βοήθεια του στρατού οι τρεις άνδρες που εγκλωβίστηκαν στην Φυλή











Ασφαλείς είναι πλέον οι τρεις άνδρες οι οποίοι έκαναν το λάθος χθες το βράδυ να αγνοήσουν την απαγόρευση κυκλοφορίας και να βρεθούν στην Φυλή εν μέσω χιονόπτωσης με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν μιας και δεν είχαν καν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Συγκεκριμένα, νωρίτερα είχαν φτάσει στελέχη της ΕΜΑΚ στο σημείο μετά από προσπάθεια αρκετών ωρών και με κίνδυνο της ζωής τους. Ωστόσο, οι άνδρες, ηλικίας 38-39 ετών από την Στεφάνη Βοιωτίας, τους είπαν ότι δεν επιθυμούν να απεγκλωβιστούν πεζή καθώς υπήρξε ένας τραυματισμός. Αρχικά, υπήρχε ενδεχόμενο να σηκωθούν εναέρια μέσα για την διάσωσή τους, ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς οι καιρικές συνθήκες δεν το επέτρεπαν.


Τελικά χρειάστηκε η συνδρομή του στρατού για την επιχείρηση απεγκλωβισμού. Νωρίτερα στο δύσβατο σημείο Κορυφή Κυρά της Πάρνηθας όπου βρίσκονταν οι άντρες να βρεθούν δυο ερπυστριοφόρα της ΕΜΑΚ συνοδευόμενα με ένα ειδικό όχημα του στρατού με λεπίδα, που άνοιγε το δρόμο. Μαζί με τους άνδρες ήταν και ένα στέλεχος της ΕΜΑΚ που είχε πάει νωρίτερα στο σημείο και έκατσε μέχρι να έρθει η βοήθεια.

Η προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό ξεκίνησε από νωρίς το πρωί. Είχε επιστρατευτεί και πάλι ειδικό ερπυστριοφόρο αλλά έπαθε βλάβη και τα στελέχη της ΕΜΑΚ συνέχισαν με τα πόδια.

Ακόμα μια επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή που αφορά δύο ακόμα οδηγούς.

/www.newsbreak.gr/


Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά