Δ’ Σώμα Στρατού: 200 νέες κατοικίες στη Θράκη για στρατιωτικούς








Τη δημιουργία 200 νέων κατοικιών στη Θράκη για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στο Δ’ Σώμα Στρατού ανακοίνωσε από την Ξάνθη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Έχει ληφθεί απόφαση και θα υλοποιηθεί στο αμέσως προσεχές διάστημα, για ένα πολύ μεγάλο οικιστικό πρόγραμμα που θα καλύψει τις ανάγκες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Επιλέξαμε η πρώτη φάση αυτού του οικιστικού προγράμματος, δηλαδή της κατασκευής κατοικιών για τα στελέχη, να ξεκινήσει από την Θράκη και το Ανατολικό Αιγαίο και να ξεκινήσει αμέσως τώρα» σημείωσε ο υπουργός, στο περιθώριο της τελετής παράδοσης – παραλαβής στο Δ’ ΣΣ.





«Εδώ στη Θράκη θα κατασκευαστούν την επόμενη διετία πάνω από 200 κατοικίες, αυξάνοντας κατά σχεδόν 40% τις διαθέσιμες κατοικίες για τα στελέχη μας ενώ άλλες, άνω των 400 κατοικιών, θα κατασκευαστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου» πρόσθεσε.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε ο κ. Νίκος Δένδιας, «αυτή είναι η πρώτη φάση, δεν είναι η τελική φάση. Ο σκοπός μας είναι στην «ατζέντα 2030» να επιλύσουμε συνολικά το στεγαστικό πρόβλημα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων».
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά