Δημοσκόπηση: Ο Δένδιας πιο επιτυχημένος υπουργός



Τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών και τους υπουργούς που θεωρούνται πιο επιτυχημένοι περιλαμβάνει το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης της Alco.

Στην ίδια δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, το 41% δηλώνουν καθόλου ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση, το 30% λίγο και το 27% πολύ/ αρκετά.

Υπενθυμίζεται πως στο πρώτο μέρος της δημοσκόπησης, που παρουσιάστηκε χθες, η ΝΔ συγκεντρώνει το 30,3% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή με των έγκυρων, για τις ευρωεκλογές 2024. Το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 12,2% και ο ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί στην τρίτη θέση, με 11,8%.






Δημοσκόπηση: Ο Δένδιας πιο επιτυχημένος υπουργός

Οι ερωτηθέντες στη δημοσκόπηση κλήθηκαν να δηλώσουν ποιους θεωρούν πιο επιτυχημένους από τους υπουργούς της κυβέρνησης (με αυθόρμητες απαντήσεις).

Ο Νίκος Δένδιας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό, με 32% και ακολουθούν ο Κυριάκος Πιερρακάκης (15%), ο Άδωνις Γεωργιάδης (10%) και ο Κωστής Χατζηδάκης (8%). Στην ίδια ερώτηση, το 35% απάντησαν «κανένας».



Δημοσκόπηση Alco: Ποιοι υπουργοί θεωρούνται πιο επιτυχημένοι© Παρέχεται από: LiFO
lifo
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά