Υποκλίθηκε μπροστά στον αρχιστράτηγο των αγγέλων ο στρατηγός Φλώρος

 Επίσκεψη αστραπή στη Λέσβο πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ)  Στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος ο οποίος είχε συνάντηση για ευχές σε στρατόπεδο της Μυτιλήνης με τους διοικητές και προηγουμένως επισκέφθηκε σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο κ. Φλώρος έφτασε από τη Χίο με ελικόπτερο στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης απογειώθηκε ξανά μετά τις 15:00 για να προσγειωθεί λίγο αργότερα στην περιοχή του Μανταμάδου ώστε να προσκυνήσει τη θαυματουργεί εικόνα του Αρχαγγέλου και να δεχτεί την ευλογία από τους ιερείς προσκυνήματος, παρουσια του Δημαρχου Ταξιάρχη Βέρρου.

Έχοντας  φτάσει στην ανώτατη βαθμίδα του στρατεύματος ο κ. Φλώρος άναψε το κερί του και υποκλίθηκε μπροστά στην εικόνα του Ταξιάρχη προσευχόμενος υπέρ υγείας και εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους στους προστάτες Αρχαγγέλους λίγες εβδομάδες πριν παραδώσει τα καθήκοντά του καθώς τέλος Ιανουαρίου αναμένεται να αποστρατευτεί.

 

Υποκλίθηκε μπροστά στον αρχιστράτηγο των αγγέλων ο στρατηγός Φλώρος - (nealesvou.gr)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά