Κανένα ενδεχόμενο παραχώρησης των Ελληνικών S-300 στην Ουκρανία

 



Διέψευσε τα όποια σενάρια κυκλοφορούν για το ενδεχόμενο παραχώρησης των Ελληνικών αντιεροπορικών συστημάτων S-300 στην Ουκρανία, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός, Κ. Φλώρος, ερωτηθείς σχετικά από τη Λάρισα, όπου βρέθηκε σήμερα με τον Α/ΓΕΣ στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης στην 1η Στρατιά.


“Φυσικά και δεν εξετάζεται κανένα απολύτως ενδεχόμενο παραχωρήσεως ή διαθέσεως οπλισμού, το οποίο αδυνατίζει την άμυνα της χώρας” ήταν η απάντηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο οποίος απένειμε παράλληλα δημοσίως εύσημα στο στρατιωτικό προσωπικό της 1ης Στρατιάς για τις άοκνες προσπάθειες του για την διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.

ertnews.gr

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά