Μέριμνα Υπέρ Στρατιωτικού Προσωπικού

 


Μέριμνα Υπέρ Στρατιωτικού Προσωπικού
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού, στο πλαίσιο της μέριμνας υπέρ του στρατιωτικού προσωπικού και της διαρκούς αναβάθμισης των υποδομών του, προέβη στις παρακάτω δράσεις:
- Κατασκευή στην Αλεξανδρούπολη 2 συγκροτημάτων κατοικιών ΣΟΕΠΟΠ, 26 διαμερισμάτων συνολικά, εκ των οποίων τα 20 του ενός υπνοδωματίου και τα 6 των δύο. Τα 26 διαμερίσματα προστίθενται σε άλλα 19 που κατασκευάστηκαν στην Αλεξανδρούπολη σε προγενέστερο χρόνο.
- Παράδοση προς χρήση 10 ξενώνων, οι οποίοι προήλθαν από την πλήρη μετατροπή και ανακαίνιση του κτηρίου της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς (ΛΑΦ) Κορίνθου. Οι νέοι ξενώνες, οι οποίοι διαθέτουν παιδότοπο και ασύρματο δίκτυο internet ταχύτητας 100 Mbps, ανταποκρίνονται πλήρως στις σύγχρονες οικιστικές απαιτήσεις και παρέχουν άριστες συνθήκες διαμονής για το στρατιωτικό προσωπικό και τις οικογένειές του.
- Ανακαίνιση του Τμήματος Υγειονομικής Περιοδικής Εξέτασης Στελεχών (ΤΥΠΕΣ) του 414 ΣΝΕΝ, στο οποίο έγινε νέα χωροθέτηση με διαμόρφωση των Ιατρείων και των χώρων αναμονής, προσαρμοσμένη στις ανάγκες λειτουργίας του Τμήματος, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των προσερχομένων Στελεχών.














Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά