ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΕΚΛΕΨΑΝ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΗΡΩΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΑΧΑΝΑ







 Τον αποτροπιασμό του για τη βεβήλωση του μνημείου στο Στρατιωτικό Μουσείο του Λαχανά εξέφρασε ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.


Δέκα προτομές ηρώων που ήταν τοποθετημένες σε παρακείμενο χώρο του Στρατιωτικού Μουσείου Λαχανά, στον δήμο Λαγκαδά, αφαίρεσαν άγνωστοι.


Οι προτομές βρίσκονταν σε υπαίθριο χώρο που δεν ήταν περιφραγμένος. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η διεύθυνση ασφάλειας Θεσσαλονίκης.


Τον αποτροπιασμό του για τη βεβήλωση του μνημείου στο Στρατιωτικό Μουσείο του Λαχανά από όπου εκλάπησαν από αγνώστους δέκα προτομές ηρώων εξέφρασε ο δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.


«Η βεβήλωση του μνημείου στον Λαχανά που ήταν αφιερωμένο σε ήρωες οι οποίοι βρέθηκαν με αυταπάρνηση στο πεδίο της μάχης προκειμένου να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη, αποτελεί πράξη μέγιστης ασέβειας προς τους προγόνους μας.

Είμαστε σε συνεννόηση με τις αστυνομικές αρχές ώστε οι δράστες της κλοπής των δέκα προτομών να εντοπιστούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά», δήλωσε ο κ. Ταχματζίδης.




ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΗΚΕΙ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Πηγή: https://www.voria.gr/article/thessaloniki-agnosti-eklepsan-protomes-iroon-apo-to-stratiotiko-mousio-lachana-foto

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά