Πυροσβεστική: Διαγωνισμός για πρόσληψη 500 πυροσβεστών δασικών επιχειρήσεων

 

Πυροσβεστική: Διαγωνισμός για πρόσληψη 500 πυροσβεστών δασικών επιχειρήσεων© naftemporiki.gr Πυροσβεστική: Διαγωνισμός για πρόσληψη 500 πυροσβεστών δασικών επιχειρήσεων

 Προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για την πρόσληψη των 500 πυροσβεστών δασικών επιχειρήσεων, με απόφαση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος. 

 Συγκεκριμένα θα προσληφθούν 440 άτομα ως πυροσβεστικό τεχνικό προσωπικό, καθώς και 60 άτομα ως επιστημονικό προσωπικό (δασολόγοι, δασοπόνοι) και η θητεία τους θα είναι επταετής. 

 Οι υποψήφιοι ειδικότητας πυροσβεστικού τεχνικού προσωπικούθα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους, ενώ οι υποψήφιοι στην ειδικότητα του πυροσβεστικού επιστημονικού προσωπικού, καθώς και οι πυροσβέστες εποχικής απασχόλησης θα πρέπει να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους. 

 Η υποβολή των δικαιολογητικών ξεκινά τουλάχιστον 5 μέρες μετά την ανάρτηση της προκήρυξης στην ιστοσελίδα του ΠΣ (αναρτήθηκε σήμερα) και θα διαρκέσει 5 μέρες. Για τις ιατρικές και αθλητικές εξετάσεις, όμως, θα εκδοθεί πιθανότατα σήμερα διευκρινιστική ανακοίνωση που θα ορίζει ακριβώς τον χρόνο υποβολής τους, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα για κανένα ενδιαφερόμενο. 

 Η υποβολή θα γίνεται στις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των νομών (ΔΙΠΥΝ) όπου ανήκει ο καθένας, αλλά για κάθε λεπτομέρεια, όπως όλα τα προσόντα και τις προϋποθέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται για την πρόσληψη αλλά και τα δικαιολογητικά που χρειάζονται ο ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδαwww.fireservice.grκαι  στη σχετική ανάρτηση  . 

 Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, μετά τη συμπλήρωση της επταετούς θητείας, δύνανται, με αίτησή τους, η οποία υποβάλλεται τρεις τουλάχιστον μήνες πριν από τη συμπλήρωση της επταετίας, εφόσον έχουν αξιολογηθεί σε όλες τις εκθέσεις ικανότητας με γενικό χαρακτηρισμό τουλάχιστον «αποδεκτή» - και κριθούν ικανοί από το Κατώτερο Συμβούλιο Πυροσβεστικού Σώματος - να μονιμοποιηθούν, καταλαμβάνοντας μόνιμες οργανικές θέσεις. 

     Προκήρυξη     

     Προθεσμίες κατάθεσης δικαιολογητικών     

     Αίτηση - Υπεύθυνη δήλωση    και    Οδηγίες    συμπλήρωσης της αίτησης 

     Διευθύνσεις ΔΙ.Π.Υ.(Ν)    για παράδοση δικαιολογητικών. 

     Έντυπο εξουσιοδότησης    . 

     Βεβαίωση ιατρού    για συμμετοχή στις αθλητικές δοκιμασίες. 

     Δελτίο υγειονομικής εξέτασης    . 

     Οδηγίες προς τους υποψηφίους    . 


msn

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά