Εκδήλωση του ΣΟΕΔ στη Λάρισα για "Μέτρα Προστασίας σε περίπτωση Σεισμού"

 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ


Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειές σας ή τους φίλους σας την Πέμπτη 17/3 στις 19:00 στο "ΠΑΣΑΡΕΛΑ" στη Λάρισα, να κεράσουμε τον καφέ και να ενημερωθούμε για τα "Μέτρα Προστασίας σε περίπτωση Σεισμού".

Ένα επίκαιρο θέμα που επιβάλλει να αποκτήσουμε αρκετές γνώσεις, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε μια σωστή πρόληψη και αντιμετώπιση σε περίπτωση που χτυπήσει κάποια στιγμή τη δική μας πόρτα.

Ενημερωνόμαστε και παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας πριν να είναι αργά, γιατί το χρωστάμε κυρίως στους δικούς μας ανθρώπους.

Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΣΟΕΔ) θα είναι πάντα δίπλα σε κάθε οικογένεια με συνεχόμενες ενημερώσεις και εθελοντικές δράσεις.

Υ.Γ. Στο χώρο της διάλεξης θα διατεθούν φυλλάδια σε όλους, με σημαντικές οδηγίες επί του θέματος.

Ντιντιός Θωμάς
Αντιπρόεδρος ΣΟΕΔ
Συντονιστής Εκδήλωσης
6983509548






Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά