ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠ

Ο Σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.) συγχαίρει όλα τα παιδιά που πέτυχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, και τους εύχεται καλή πρόοδο και καλή επιτυχία στο νέο αυτό ξεκίνημα.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που προσπάθησαν αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν.
Τους λέμε ότι χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος της ζωής, πέφτουμε αλλά και πάλι στεκόμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε δυνατά, η ζωή είναι μπροστά σας.
Επίσης συγχαίρει τους καθηγητές και γονείς που συνέβαλαν στις προσπάθειες των παιδιών, όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η στήριξη σε μια τόσο δύσκολη και ψυχοφθόρα διαδικασία για τους εξεταζόμενους αλλά και για τα μέλη των οικογενειών τους. 

Καρυώτης Γεώργιος 
Εφ Λγός (ΕΔ)
Πρόεδρος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου (Σ.Ε.Π.)

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά