Θέματα που αφορούν το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσκήνιο

Η Έλενα Ράπτη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας



Θέματα που αφορούν το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο προσκήνιο

Η Έλενα Ράπτη, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, συναντήθηκε με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Στεφανή Αλκιβιάδη στο γραφείο του.

Η κ. Ράπτη και ο υφυπουργός συζήτησαν θέματα που αφορούν το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων. Επιπλέον εξέτασαν το ενδεχόμενο περαιτέρω συνεργασίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης στην Ελλάδα και ειδικότερα την ενημέρωση στους παιδικούς σταθμούς του στρατού και στις δομές φιλοξενίας των προσφύγων.

Η Έλενα Ράπτη είναι Συντονίστρια της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης στην Ελλάδα και Εμπειρογνώμονας στο κοινό πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σε-ξουαλικής κακοποίησης στον αθλητισμό.

Πηγή: https://www.theblog.gr/2019/08/i-elena-rapti-sto-ypoyrgeio-ethnikis-amynas.html#ixzz5yBFUykE2

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά