ΠΟΜΕΝΣ: Σώμα Υπαξιωματικών. Τι ακριβώς γίνεται;

Αξιότιμε κ. Υφυπουργέ,
1. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών - ΠΟΜΕΝΣ, με έκπληξη διαπίστωσε την ύπαρξη εγγράφου το οποίο φέρεται να έχει συντάξει και υπογράψει επιτελής του στρατιωτικού σας γραφείου και στο οποίο αναφέρεται η πρόθεση δημιουργίας Σώματος Υπαξιωματικών.
2. Ως θεσμική εκπρόσωπος των εν ενεργεία Στρατιωτικών, θα θέλαμε να σας απευθύνουμε τα παρακάτω ερωτήματα:
     α.  Ισχύει το εν λόγω έγγραφο ή όχι;
     β. Αν ισχύει ζητήθηκε η άποψη της Ομοσπονδίας και των συλλόγων αποφοίτων παραγωγικών σχολών;
3. Τέτοιου είδους ενέργειες δημιουργούν δυσφορία και αναστάτωση στις τάξεις των στελεχών προερχόμενων από τις παραγωγικές σχολές Υπαξιωματικών και όχι μόνο.
4. Κύριε Υφυπουργέ, αναμένουμε επίσημα την θέση σας, επί του συγκεκριμένου ζητήματος, γιατί ως ΠΟΜΕΝΣ και ως εν ενεργεία Στρατιωτικοί δεν είναι δυνατόν να ενημερωνόμαστε και να σχολιάζουμε προτάσεις που αφορούν τα εν ενεργεία στελέχη που προκύπτουν από δημοσιεύματα και μόνο.        
5. Κατόπιν αυτού αιτούμαστε άμεσης συνάντησης μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε και να σας καταθέσουμε προς συζήτηση ολοκληρωμένη πρόταση της Ομοσπονδίας μας που αφορά το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων προερχόμενο εξ ΑΣΣΥ.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά