Αναγνώστης: θίγονται για άλλη μια φορά οι Εθελοντές αλλά και οι ΕΠΟΠ





Του Καιρού τα Γυρίσματα..!!! - άρθρο αναγνώστη


Η αλήθεια είναι ότι μας εξέπληξε ευχάριστα, τόσο η Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ όσο και η Δευτεράντζα του κου Υπουργού, ο κος ΥΦΕΘΑ!!

Μα τι πρωτοτυπία ιδεών είναι αυτή; Θέλουν να δημιουργήσουν Σώμα Υπαξιωματικών και να μειώσουν τα Επιτελεία κατά 50%, λέει!!!!! Εδώ ταιριάζουν γάντι και το "ότι του φανεί του λολο Στεφανή" αλλά και το "Ω Μοντιέ, ω λα λα"!!!!!!! Μπορείτε βέβαια, αν το επιθυμείτε, να τα ταιριάξετε και τα δύο αυτά μαζί, σε μια πρόταση.....

Είναι πραγματικά πολύ καλές ιδέες και οι 2.. Μετά το μεγάλο πρόβλημα της εύρεσης κατοικίας μάλιστα, που προέκυψε λόγω του φαινομένου rbnb, πρέπει να ενισχυθεί αναλόγως και η επαρχία.. πεινάνε στην επαρχία οι άνθρωποι.. πρέπει να βγάλουν κι αυτοί τη χασούρα από κάπου.. έπειτα, ας μην ξεχνάμε ότι η Αθήνα έγινε πολυπληθής.. δεν απαιτεί στρατιωτικούς, απαιτεί αστυνομικούς κι "άριστους".. με αυτόν τον τρόπο, θα αυξηθεί και η αυτοπεποίθηση των στρατιωτικών της επαρχίας.. θα αποκτήσουν ποιότητα ζωής, αν μη τι άλλο..

Άλλωστε, τι ξέρουν οι ξένες ηγεσίες άλλων χωρών.. Περισσότερα;;; Όχι βέβαια.. Απλά, σκέφτονται εκλογικευμένα.. χαράς το πράγμα!!!!

Με το Σώμα Υπαξιωματικών, θα υπάρξει αναβάθμιση.. θα δημιουργηθούν παράλληλες Ηγεσίες.. ο καθένας θα γνωρίζει το ρόλο του στις ΕΔ.. θα αμβλυθούν οι αντιπαραθέσεις, αλλά και θα απογκετοποιηθούν οι διάφορες προελεύσεις των Υπαξιωματικών.. πλέον, θα κάνουν αγώνα κοινό, χωρίς να βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου..

Οι μόνοι βέβαια που θίγονται, για άλλη μια φορά, είναι οι έρημοι οι Εθελοντές αλλά και οι ΕΠΟΠ.. Θα κληθούν και πάλι να πληρώσουν τη νύφη, ως συνήθως βέβαια.. Βλέπεις, αυτοί που μπήκαν για ένα κομμάτι ψωμί στο στρατό, πρέπει να φτύσουν αυτό που έφαγαν, πρέπει να πεινάσουν και να φύγουν ωσάν επαίτες, με σκυφτό το κεφάλι.. ποιοί δηλαδή; Αυτοί που αποτελούν το 1/3 του στρατεύματος, για να φάνε καλύτερα τα υπόλοιπα 2/3 αυτού..!!!!

Έτσι λοιπόν, άνετα, οι 158 μπορούν να γίνουν 58, την επόμενη φορά.. και βλέπουμε κι όλας......

Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ένας αναγνώστης

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά