Παράδοση-Παραλαβή στο 628 Τάγμα Πεζικού στους Φιλιάτες-Νέος διοικητής ο Γεώργιος Εξαρχόπουλος αντί του απερχόμενου Χρήστου Καράτζιου

Σε μια σεμνή τελετή στο 628 Μ/Π ΤΠ στους ακριτικούς Φιλιάτες παρουσία της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας και των σωμάτων ασφαλείας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγ 19 το πρωί η τελετή παράδοσης – παραλαβής της Διοικήσεως του Τάγματος. Τη διοίκηση του Τάγματος ανέλαβε ο νέος διοικητής Ταγματάρχης Πεζικού Γεώργιος Εξαρχόπουλος από τον απερχόμενο Αντισυνταγματάρχη Πεζικού Χρήστο Καράτζιο.
Στην αντιφώνησή του, ο απερχόμενος Διοικητής φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στη θητεία του στους Φιλιάτες και στην άριστη συνεργασία που είχε με όλους.
Ο νέος Διοικητής υποσχέθηκε από την πλευρά του να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του για το καλό της μονάδας και της ακριτικής περιοχής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Ηγούμενος της Μονής Γηρομερίου Μεθόδιος Ντελής, ο Βουλευτής Βασίλειος Γιόγιακας, ο Δήμαρχος Φιλιατών Σπύρος Παππάς, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, η Δήμαρχος Σουλίου Σταυρούλα Μπραϊμη-Μπότση, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηγουμενίτσας Δονάτος Μαρτίνης καθώς επίσης συγγενείς, φίλοι, απόστρατοι συνάδελφοι και το προσωπικό της Μονάδος. Μετά το πέρας της τελετής παρατέθηκε μικρά δεξίωση στο χώρο του στρατοπέδου.
Ευχόμαστε ολόψυχα στον νέο Διοικητή καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα, ενώ στον απερχόμενο Διοικητή που άφησε παρακαταθήκη καλή συνέχεια στη νέα του θέση στην VIII ΜΕΡΑΡΧΙΑ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ
http://www.thesprotikospalmos.gr/
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά