Συνέντευξη ΑΝΥΕΘΑ για τα fake news και την παρεμπόδιση εκδηλώσεων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, στο ρ/φ σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», μεταξύ άλλων άλλων ανέφερε:
 
Για τη ΝΔ:
«Στη ΝΔ έχουν απογοητευθεί πλήρως από τις επιτυχίες της κυβέρνησης. Δεν τους βγήκε κανένα σχέδιο, τίποτα από όσα υπονομευτικά προσπάθησαν για να πλήξουν την κυβερνητική σταθερότητα όλη την προηγούμενη περίοδο. Η στρατηγική της ΝΔ συνίσταται σε ένα νέο μνημόνιο, το πρόγραμμά της πρεσβεύει όλα όσα λέει το ΔΝΤ. Δεν μπορούν να κρυφτούν, το είπαν διαδοχικά δύο βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Κουκοδήμος και ο κ. Στύλιος. Ταυτόχρονα έχει συρθεί πλήρως σε δεξιές και ακροδεξιές αντιλήψεις, αυτό φάνηκε ξεκάθαρα από την αλλαγή της στάσης τους γύρω από το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας».
Για τα fake news και την παρεμπόδιση εκδηλώσεων:
«Το 2016 ορισμένοι είχαν αποπειραθεί και πάλι να αποκλείσουν τον ΣΥΡΙΖΑ από δημόσιες εκδηλώσεις. Δεν το κατάφεραν τότε, δεν πρόκειται να το καταφέρουν ούτε σήμερα. Δεν έχουμε κανένα λόγο να κρυφτούμε, θα συνεχίσουμε να είμαστε  παρόντες σε όλη την Ελλάδα. Έχουμε πετύχει πάρα πολλά πράγματα, βγάλαμε τη χώρα από την κρίση. Η ΝΔ έχει επιλέξει να υιοθετεί και να διακινεί fake news και να κρύβεται μετά πίσω από αυτά. Δυστυχώς είναι επικίνδυνη ως αντιπολίτευση για τη χώρα, τον ελληνικό λαό, για την ίδια την κοινωνία. Προσπαθούν να κρύψουν τη βασική τους πολιτική, που είναι απολύσεις, μειώσεις μισθών, ακόμα μεγαλύτερη περιστολή δικαιωμάτων στον χώρο της εργασίας. Η αντίληψη της ΝΔ είναι προσανατολισμένη στα συμφέροντα των λίγων και εκλεκτών, μακριά από τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου».
 
 Για τα περί παροχολογίας ενόψει των εκλογών:
«Είναι παροχολογία το ότι αυτή τη στιγμή λύνεται το θέμα των κόκκινων δανείων και βελτιώνεται η κατάσταση προς όφελος  των δανειοληπτών; Το ότι θα δώσουμε επίδομα για την κατοικία και για την προστασία των παιδιών; Προφανώς στη ΝΔ θα ήθελαν όλα αυτά να μη γίνονται και να στηρίζονται όλοι αυτοί που τους εξυπηρετούσαν τα προηγούμενα χρόνια. Έχουν αλλεργία για την προστασία της κοινωνίας και των ανθρώπων οι οποίοι υπέφεραν τα προηγούμενα χρόνια. Δεν το αντέχουν αυτό.
Στο ΚΙΝΑΛ αντί να κλαίγονται και να λοιδορούν ανθρώπους με βαριές εκφράσεις, ας διευκρινίσουν κάποια στιγμή αν η στρατηγική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει στρατηγική νίκη της ΝΔ ή όχι. Έχουν κάνει την επιλογή τους να συμπλέουν σε όλα τα μεγάλα ζητήματα με τη ΝΔ και να δουλεύουν ουσιαστικά για την επάνοδό της στην εξουσία. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται βέβαια να συμβεί, ωστόσο αυτή είναι η πολιτική τους επιλογή.  Ας μην εκπλήσσονται λοιπόν και ας μην μεμψιμοιρούν  που ο κόσμος τους αποχωρεί. Αυτό το συμπέρασμα το αντιλαμβάνονται πλέον σχεδόν όλοι εκτός από τους ίδιους.  Δεν αντιλαμβάνονται καν τα όσα συμβαίνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αρνούνται να παρακολουθήσουν οποιαδήποτε πρωτοβουλία του προοδευτικού κόσμου. Τους πειράζει και ο κ. Μπούλμαν και η σοσιαλδημοκρατία στην Ευρώπη, τους πειράζουν όλοι. Όλοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα αλλιώς και μόνο το ΚΙΝΑΛ έχει αυτή την άποψη».  

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά