ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ: Σε τραγική κατάσταση το Γραφείο Κινήσεων!


Επιστολή αναγνώστη:

Το ένα μετά το άλλο φαίνεται πως ακινητοποιούνται τα οχήματα μέσα στη Σχολή Ευελπίδων. Το πρόβλημα πλέον είναι ιδιαίτερα ορατό και χρήζει σοβαρής αντιμετώπισης. Το προσωπικό μαζί με τους ελάχιστους τεχνίτες καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια. Αλλά αυτό τις περισσότερες φορές απλά δεν επαρκεί.
Η απραξία και η απροθυμία κυρίως του ΓΕΣ προς έγκριση κονδυλίων για ένα από τα πλέον νευραλγικά τμήματα μέσα στη Σχολή, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην απαξίωσή του, με απρόβλεπτες συνέπειες ως προς την ορθή λειτουργία του.
Πλέον το ΓΕΣ καλείται προ των ευθυνών του, ούτως ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω  μέσω των απαραίτητων πιστώσεων πάντα βέβαια στο πλαίσιο του εφικτού. 

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά