Πατέντα Μάχης: Έλεγχος φθοράς γεμιστήρα

Η πιο συνηθισμένη αιτία εμπλοκών είναι οι γεμιστήρες. Από όλες τις πιθανές φθορές, αυτή που είναι η πιο διαδεδομένη είναι το άνοιγμα από τα χείλη του γεμιστήρα. Αυτό συμβαίνει για πολλούς διαφορετικούς λόγους, από τις πολλαπλές πτώσεις στο έδαφος, από εμάς που ίσως να πατήσουμε επάνω τους όταν είναι στο έδαφος, αλλά και από φυσική φθορά. Εδώ θα δούμε μία πολύ απλή πατέντα για γρήγορο έλεγχο τους.

Πηγή: SWATMag.com

Παρακάτω βλέπετε αριστερά έναν γεμιστήρα χωρίς φθαρμένα χείλη και δεξιά έναν που έχει φθαρεί. Αυτό σημαίνει ότι ο γεμιστήρας αυτός μπορεί να οδηγήσει σε «Εμπλοκή: Διπλή Τροφοδότηση». Μία αρκετά άσχημη εμπλοκή. Η λύση σε αυτό είναι η εξής.


Πηγή: AtomiclabRat.com

Γεμίζουμε ως τη μέση της χωρητικότητας του το γεμιστήρες μας, τον κρατάμε με τη βάση του παράλληλη προς το έδαφος, και με το άλλο μας χέρι τους κάνουμε ένα δυνατό απότομο χτύπημα στη βάση του. Εάν εκτοξευτούν φυσίγγια από το γεμιστήρα, τότε έχουμε φθαρμένο γεμιστήρα.


Πηγή: Pinterest.com

Θα σας προτείναμε αυτούς τους φθαρμένους γεμιστήρες να τους πετάξετε άμεσα στα σκουπίδια. Η επισκευή τους αποκλείεται να είναι 100% αξιόπιστη, το κόστους τους είναι χαμηλό, και η μεταπώληση τους μπορεί να οδηγήσει στο θάνατο έναν άνθρωπο που θα βασίσει τη ζωή του επάνω τους. Άρα η θέση τους είναι στα σκουπίδια.

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά