Σε εγρήγορση η 98 ΑΔΤΕ- Ασκήσεις ετοιμότητας σε Καμένο Δάσος και βραχονησίδες «ΜΕΡΣΙΝΙΑ»



στις 18 Φεβρουαρίου 2019 έως 22 Φεβρουαρίου


στη περιοχή βραχονησίδες «ΜΕΡΣΙΝΙΑ» Ν.ΛΕΣΒΟΥ
Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί, ότι στις 18 Φεβρουαρίου 2019 από 08:00Ω έως 14:00Ω θα εκτελεστούν πυρά όπλων ευθυτενούς τροχιάς στη περιοχή βραχονησίδες «ΜΕΡΣΙΝΙΑ» Ν.ΛΕΣΒΟΥ από ταχύπλοο σκάφος.
Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται η θαλάσσια περιοχή Βραχονησίδες «ΜΕΡΣΙΝΙΑ», καθώς επίσης και όλη η θαλάσσια περιοχή του Όρμου «ΜΕΡΣΙΝΙΑ».
Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση θαλάσσιων σκαφών, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων
στο πεδίο βολής «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» Ν. ΛΕΣΒΟΥ.
Η Στρατιωτική Διοίκηση γνωστοποιεί, ότι από 18 έως 22 Φεβρουαρίου 2019, από 08.00Ω έως 23.00Ω θα εκτελεστούν πυρά καμπύλης τροχιάς στο πεδίο βολής «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ» Ν. ΛΕΣΒΟΥ.
Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται όλη η χερσαία περιοχή «ΚΑΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ».
Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνη η παραμονή και η διέλευση προσωπικού και οχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα που θα εκτελούνται βολές, για αποφυγή ατυχημάτων.

lesvospost
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά