Συνάντηση ΕΣΠΕΘ και του Διοικητή 1ης Στρατιάς.




Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00 πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΕΣΠΕΘ) με το Διοικητή 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγο κ. Κωνσταντίνο Φλώρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης το ΔΣ της ΕΣΠΕΘ καλωσόρισε το Στρατηγό στη Λάρισα και του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα νέα και σημαντικά καθήκοντα που πρόσφατα ανέλαβε. Στη συνέχεια ενημέρωσε το Στρατηγό για τα ισχύοντα στο συνδικαλισμό των ΕΔ καθώς επίσης έγινε παρουσίαση της αρχαιότερης Ένωσης στο χώρο των ΕΔ, της ΕΣΠΕΘ, των δρώμενών της από το 2012 μέχρι σήμερα, των διεκδικήσεών και των τρεχουσών εξελίξεων στο χώρο.
Ο Πρόεδρος και το λοιπό ΔΣ, εξέφρασαν την ανάγκη της Ένωσης για στέγαση, καθόσον είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει σταθερή έδρα – σημείο συνάντησης και δημοκρατικού διαλόγου με τα μέλη της και όχι μόνο. 



Η συζήτηση εξελίχθηκε σε απόλυτα θερμό και φιλικό κλίμα και ο Στρατηγός έδειξε ενδιαφέρον στην ικανοποίηση του αιτήματος της ΕΣΠΕΘ για διάθεση χώρου στέγασης.
Αμφότερες οι πλευρές υποσχέθηκαν συνεργασία και αλληλοβοήθεια σε όποια θέματα παρουσιαστούν για το καλό των μελών αλλά και των στρατιωτικών γενικότερα.
Η ΕΣΠΕΘ ευχαριστεί θερμά το Στρατηγό Διοικητή 1ης Στρατιάς για την άμεση ανταπόκρισή του στην αποδοχή του αιτήματος για συνάντηση.
Παρών ήταν και ο Δντης του Επιτελικού Γραφείου Διοικητού 1ης Στρατιάς Ανχης (ΠΒ) Κωνσταντίνος Κωττάκος ενώ από πλευράς ΕΣΠΕΘ ήταν ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Αντώνιος Στεργιούλας και ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Λεωνίδας Κολονιώτης. 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο 

-Ο- Πρόεδρος Κωνσταντίνος Παπαδούλης Ανθστης (ΤΧ) 6955390657 
-Ο- Γεν. Γραμματέας Χρήστος Καρανάσιος Ανθστης (ΤΧ) 6936178253

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά