Εκδήλωση παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας για την επέτειο κατάπλου του Αντιτορπιλικού «ΑΔΡΙΑΣ»




Η ΑΕ ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Παναγιώτης Ρήγας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Πτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, παρέστησαν σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019, στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε το Πολεμικό Ναυτικό, για τη συμπλήρωση των 75 ετών από τον κατάπλου στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου του ενδόξου Αντιτορπιλικού ΑΔΡΙΑΣ. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Ναυτικής Παράδοσης, στη Μαρίνα Φλοίσβου επί του Πλωτού Ναυτικού Μουσείου «Θ/Κ Γ. ΑΒΕΡΩΦ».
Το θρυλικό πλοίο ΑΔΡΙΑΣ, μετά την πρόσκρουσή του σε νάρκη την 22 Οκτωβρίου 1943 στην περιοχή της Καλύμνου, με συνέπεια την απώλεια 21 μελών του πληρώματός του και την αποκοπή της πλώρης του, χάρη στις ενέργειες του κυβερνήτη και του πληρώματός του, κατέστη αξιόπλοο και κατέπλευσε στην Αλεξάνδρεια, στις 6 Δεκεμβρίου 1943, διανύοντας επτακόσια τριάντα ναυτικά μίλια.  










Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά