«Περδίκι» ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ αποχαιρέτησε την Θράκη


Γεώργιος Καμπάς & Δημήτρης Κούκος

Αποχώρησε πλέον κι επίσημα ο νέος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού και μέχρι πρότινος Διοικητής του Δ’ Σώματος Στρατού στη Θράκη.
Ο Γεώργιος Καμπάς ύστερα από την περιπέτεια της υγείας του, βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, ευδιάθετος και χαμογελαστός, από όπου με λιτές και συνοπτικές διαδικασίες άφησε πίσω του τη Θράκη.
Η κατάσταση της υγείας του δεν κρίθηκε σοβαρή, κι έτσι πήρε εξιτήριο από το ΠΓΝΑ, και ανέλαβε με όρεξη τα νέα του καθήκοντα.
Ο νέος Διοικητής του Δ’ Σώματος αναμένεται να οριστεί το επόμενο χρονικό διάστημα και ύστερα από σχετική κρίση.
Ο Γεώργιος Καμπάς αφήνει πίσω του μια σημαντική παρακαταθήκη, κι ένα ουσιαστικό έργο, αφού υπηρέτησε με μεθοδικότητα, σοβαρότητα αλλά και αποτελεσματικότητα την Θράκη, τον Έβρο και τις τοπικές κοινωνίες.
Το e-evros.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» κατά την αναχώρηση του Αρχηγού:




e-evros

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά