Παρουσία ΥΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη σε εκδήλωση της Axion Hellas

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019, παρέστη σε εκδήλωση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Axion Hellas, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.
 
Στην ομιλία του, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, επισήμανε, μεταξύ άλλων:
 
  • Το αξιόλογο κοινωνικό έργο που επιτελεί η Axion Hellas, με σημείο αναφοράς την εθελοντική δράση.
 
  • Τη σημαντική προσφορά της στις Ένοπλες Δυνάμεις, με χαρακτηριστικό δείγμα την υποστήριξή της στην ανακαίνιση του στρατιωτικού φυλακίου στο ακριτικό νησί των Ψαρών.
 
  • Τη διαχρονική συμβολή επιφανών και απλών Ελλήνων πολιτών στην ενίσχυση και υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων.
 
  • Την προφανή γεωπολιτική και γεωστρατηγική σημασία των ακριτικών περιοχών και των νήσων της Ελλάδος.
 
  • Τη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων στην ανάδειξη του ρόλου της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και πάροχο ασφαλείας στη ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.
 
  • Την ανάγκη οικοδόμησης συνεκτικών διεθνών αμυντικών συνεργασιών στην περιοχή εθνικού ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο της βέλτιστης αντιμετώπισης προκλήσεων και απειλών ασφαλείας.





Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά