Επίδομα στέγασης στρατιωτικών: Τί απάντησε ο νέος ΥΕΘΑ

Επίδομα στέγασης στρατιωτικών: Τί απάντησε ο νέος ΥΕΘΑ
Στο ερώτημα, που κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, κ. Νικόλαος Νικολόπουλος, μετά το υπ΄ αριθμ. πρωτ. 7/2019 έγγραφο της Ομοσπονδίας μας, σχετικά με το επίδομα στέγασης, απάντησε ο νέος ΥΕΘΑ, κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, ως εξής:
"Κατ’ αρχάς η ακολουθούμενη δημοσιονομική και κοινωνική πολιτική, ασκείται και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τα Υπουργεία Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών, με αποτέλεσμα θέματα οικονομικής μέριμνας και κοινωνικής πρόνοιας για την ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, να εκφεύγουν των αρμοδιοτήτων του ΥΠ.ΕΘ.Α.
Παρά ταύτα, από πλευράς της παρούσας πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καταβάλλονται προσπάθειες, στο πλαίσιο της διαρκούς μέριμνας του προσωπικού, για την αποκατάσταση των όποιων αδικιών, ως αναγνώριση της αδιάκοπης προσφοράς των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, κατά τη διάρκεια του εργασιακού τους βίου."
poes
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά