ΠΟΕΣ: Απίστευτο κι όμως Αληθινό

ΠΟΕΣ: Απίστευτο κι όμως Αληθινό
Απίστευτο κι όμως αληθινό.
Όπως ήδη σας έχει ενημερώσει η Ομοσπονδία μας (δείτε εδώ), εκδίδονται οι πρώτες αποφάσεις διοικητικών δικαστηρίων, με τις οποίες το Ελληνικό δημόσιο καλείται να καταβάλλει σε όσες και όσους στρατιωτικούς, δείχνοντας εμπιστοσύνη στην ΠΟΕΣ, κατέθεσαν τα έτη 2014 και 2016 αγωγές, διεκδικώντας την επιστροφή των παρανόμως και αντισυνταγματικώς παρακρατηθέντων ποσών των μισθών τους, εντόκως, με ποσά διόλου ευκαταφρόνητα.
Στην Ελληνική πραγματικότητα δυστυχώς επιβεβαιώνεται το ρητό: "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος". 
Κάποιοι εκ των συναδέλφων που δικαιώθηκαν στα διοικητικά δικαστήρια και θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους, πλέον των αναδρομικών που θα καταβάλλει η Πολιτεία, σύντομα, σε όλους εν γένει τους στρατιωτικούς και οι οφειλόμενοι τόκοι, για την περίοδο από 1.8.2012 έως και 30.11.2014, οι ίδιοι αυτοί στράφηκαν εναντίον των ευεργετών τους, ζητώντας τους 190.000 ευρώ.
ΠΟΕΣ: Απίστευτο κι όμως Αληθινό
Η Ομοσπονδία μας δηλώνει ότι θα εξακολουθήσει να τους εκπροσωπεί ενώπιον της δικαιοσύνης, προκειμένου να λάβουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που δικαιούνται από τους τόκους, ικανοποιώντας πλήρως τις αξιώσεις τους, που της ανέθεσαν.
Όσον αφορά δε τις αξιώσεις τους από την ευεργέτιδα Ομοσπονδία, ό,τι κριθεί στο μέλλον, αφού η ΠΟΕΣ θα κληθεί πολύ σύντομα να υπερασπίσει τον εαυτό της, με όλα τα νομικά μέσα και όπλα που διαθέτει, διεκδικώντας όσα της αναλογούν. 
ΠΟΕΣ: Απίστευτο κι όμως Αληθινό

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά