Μήνυμα υποψηφίου για Μέλος Δ.Σ. ΕΑΑΑ κ. Ηλία Γ. Ντούβλη-Σγού (ΥΔΚ)ε.α.



Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι, Μέλη των ορφανικών οικογενειών,
 
Μια σχετικά σύντομη και ήρεμη προεκλογική περίοδος, φτάνει στο τέλος της.
 
Το λόγο έχει τώρα το εκλογικό σώμα των αποστράτων και των μελών ορφανικών οικογενειών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΑ.
 
Ενός Διοικητικού Συμβουλίου που θα κληθεί να πάει μπροστά με γοργά βήματα την Ένωσή μας, να αντιμετωπίσει τα ήδη υπάρχοντα ανοικτά θέματα των αποστράτων, αλλά και τα αναφύοντα νέα, τα οποία θα επηρεάσουν στο μέλλον σε σημαντικό βαθμό την εν γένει οικογενειακή και οικονομική κατάστασή μας.
 
Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη, η ΕΑΑΑ να καταστεί ένας δυναμικός οργανισμός, που μαζί με τις άλλες δύο Ενώσεις και την καθοριστική συμβολή των Συλλόγων, θα επηρεάζει σημαντικά "τα πράγματα" και δεν θα παραμείνει ένας απλός δημόσιος διαχειριστής.
 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
 
Από την πρώτη στιγμή, κατέθεσα επίσημα και δημόσια, τις ξεκάθαρες θέσεις/απόψεις μου για την "ΕΑΑΑ της επόμενης ημέρας" που οραματίζομαι. Στο δημόσιο διάλογο που αναπτύχθηκε με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, διαπίστωσα με ικανοποίηση ότι οι θέσεις μου αυτές έγιναν στο σύνολό τους αποδεκτές από τους συνομιλητές μου.
 
Διαπίστωσα επίσης, τη σημαντική σύγκλιση απόψεων μεταξύ εξαίρετων συνυποψήφιων Συναδέλφων μου, γεγονός που μου δίνει το δικαίωμα να ελπίζω στην υλοποίησή τους, ασχέτως της εκλογής μου ή μή.
 
Βέβαιος ότι η πλειοψηφία του εκλογικού σώματος των αποστράτων, έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στους εκλεκτούς υποψήφιους Συναδέλφους, τους επόμενους εκπροσώπους του, ΚΑΛΩ για τελευταία φορά τους αναποφάσιστουςΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ και να συμμετάσχουν στις εκλογές, συμβάλλοντας και με τη δική τους ψήφο, σε μια ακόμη καλύτερη Ένωση ΟΛΩΝ των Αποστράτων  Αξιωματικών Αεροπορίας.
 
ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ Η ΙΣΧΥΣ
 

Με ειλικρινή εκτίμηση
 
Ηλίας Γ. Ντούβλης
Σγός (ΥΔΚ)ε.α. (25ης σειράς ΣΥΔ)
Υποψήφιος για Μέλος Δ.Σ. ΕΑΑΑ

Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά