Πρωτοσέλιδο στο Ισραηλινό «ISRAELDEFENSE » Η Άσκηση «White and Blue Glory 2018»!

Πρωτοσέλιδο στο Ισραηλινό  «ISRAELDEFENSE «απο τον πασίγνωστο  αρθρογράφο τον Ami Rojkes Dombe ,είναι το Ελληνικό video του ΓΕΣ που παρουσιάζει την  ΕλληνοΙσραηλινή Άσκηση «White and Blue Glory 2018»

Η Άσκηση των Ελικοπτέρων  που πραγματοποιήθηκε στην Ισραηλινή Έρημο  απέδειξε οτι τα Επιθετικά Ελληνικά Ελικόπτερα Απάτσι ,μπορούν φτάσουν σε περιοχές μακράς εμβέλειας με την τοποθέτηση ειδικών δεξαμενών!

H 1η ΤΑΞΑΣ, συνεκπαίδευση με Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις σε αποστολές Επιθετικών Ελικοπτέρων,και αποστολές Έρευνας και Διάσωσης, σε περιβάλλον υψηλής αντιαεροπορικής απειλής (23 – 25 Οκτωβρίου 2018)

Το video του ΓΕΣ για την ΕλληνοΙσραηλινή άσκηση





veteranos
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά