Στη Στρατιωτική Δικαιοσύνη η έρευνα για τη δολοφονία του μπάτλερ

δολοφονία


Στη Στρατιωτική Δικαιοσύνη παραπέμπεται η υπόθεση δολοφονίας 25χρονου από τη Σρι Λάνκα, για την οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση 33χρονος γιος επιχειρηματία.


Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, ενώπιον του οποίου εισήχθη η υπόθεση, αποφάσισε σήμερα ότι δεν έχει δικαιοδοσία να τη δικάσει, καθώς ο κατηγορούμενος κατά το διάστημα που φέρεται ότι τέλεσε την πράξη υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία με αποτέλεσμα ο φάκελος της δικογραφίας να διαβιβαστεί στον στρατιωτικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης. Δεν αποκλείεται η έρευνα να ξεκινήσει από την αρχή.

Η δολοφονία διαπράχθηκε το Φεβρουάριο του 2013 όταν ο 25χρονος εργαζόταν ως μπάτλερ στην έπαυλη της οικογένειας του 33χρονου, στους Ελαιώνες Πυλαίας. Το πτώμα του βρέθηκε να επιπλέει στην πισίνα της πολυτελούς οικίας και έφερε σημάδια που οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι στραγγαλίστηκε, ενώ το δικαστικό συμβούλιο εκτίμησε ότι τα κίνητρα της ανθρωποκτονίας ήταν σεξουαλικά.
thesstoday
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά