Ξεκίνησε η καταγραφή για την εξαγορά δανείων στρατιωτικών και προσωπικού του ΥΠΕΘΑ



Ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφή των δανείων μέσω των επιτελείων ώστε να καταθέσει το προσωπικό τα στεγαστικά δάνεια τα οποία του έχουν χορηγηθεί από τις τράπεζες σε στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Για παράδειγμα η Πολεμική Αεροπορία με ανακοίνωση της ενημερώνει το προσωπικό της για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για την εξαγορά των δανείων τους.
Η σχετική ανακοίνωση σημειώνει:
Αναπτύχθηκε μηχανογραφική εφαρμογή δήλωσης στοιχείων δανείων προς χρήση από το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ.
Η εφαρμογή θα είναι προσβάσιμη από 5 έως 16 Μαρτίου 2018, στην ενότητα «Διαδικτυακές Υπηρεσίες» του ιστοχώρου της ΠΑ (www.haf.gr) και στη διεύθυνση https://loans.haf.gr .
Η είσοδος θα γίνεται με χρήση των ίδιων διαπιστευτηρίων (όνομα χρήστη και συνθηματικό) που χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στον ατομικό λογαριασμό e-mail του καθενός.
Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η πρόθεση εξαγοράς των δανείων των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων από τις συστημικές τράπεζες.
Συλλέγοντας αυτά τα στοιχεία το ΥΠΕΘ θα ετοιμάσει μια πρόταση για εξαγορά όλων των δανείων κόκκινων και πράσινων. «Εμείς θα ζητήσουμε την αγορά τους με την έκπτωση που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις» είχε αναφέρει εξαγγέλλοντας το μέτρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένος ενώ η ρύθμιση θα αφορά και τους απόστρατους.
dikaiologitika
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά