Επίσκεψη ΣΣΑΕ στην Κρήτη






Κλιμάκιο του Συλλόγου Στρατιωτικού Αθλητισμού Εφέδρων επισκέφθηκε κατόπιν προσκλήσεως την Μεγαλόνησσο. Εκει είχε τη χαρά να επικοινωνήσει και να συναντηθεί με συναδέλφους Εφέδρους των ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου και Χανίων, να συνεκπαιδευτεί στα αντικείμενα βασικών Α βοηθειών, προσανατολισμού και διαβιβάσεων με την νεοσύστατη Παγκρήτια Ομάδα Εφέδρων αλλα και να γνωρίσει απο κοντά φίλους αεροσφαιριστές του Ρεθύμνου που συμμετείχαν στους πανελλήνιους αγώνες ATHENS PATROL 2016.
Στα πλαίσια των συναντήσεων μας συζητήθηκε και η προοπτική διοργάνωσης ενός Παγκρήτιου Αγώνα που θα διοργανωθεί απο τους ίδιους τους Κρητικούς. Αυτός ο αγώνας θα συνδιάσει την τεχνογνωσία που παρέχει η εκπαίδευση των εθελοντών εφέδρων πανω σε αντικείμενα τακτικών, προσανατολισμου και Α' βοηθειών μαχης ενω παράλληλα θα διαθέτει την εγρήγορση και τα έντονα συναισθήματα που προσφέρει το δυναμικό άθλημα της αεροσφαίρησης.
Ως ΣΣΑΕ θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την προσκληση και την ζεστή φιλοξενία και δηλώνουμε οτι είμαστε πάντα στο πλευρό των Έφεδρων Κρητικών προσφέροντας εθελοντικά την στήριξη μας σε κάθε προσπαθεια που θα προάγει την ενότητα της εθελοντικής Εφεδρείας και την ανάπτυξη του στρατιωτικού αθλητισμού στην Μεγαλόνησσο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά