Τι συζητήθηκε σε κυβερνητική σύσκεψη στο Μαξίμου



«Δεν θέλουμε να αναδειχθεί σε μείζον διπλωματικό επεισόδιο αναφέρουν κυβερνητικές πηγές και αναφέρουν ότι «η υπόθεση είναι υπό στενή παρακολούθηση»

Προς το παρόν δεν θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, ήταν η απόφαση που ελήφθη σε κυβερνητική σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Μέγαρο Μαξίμου.


«Δεν θέλουμε να αναδειχθεί σε μείζον διπλωματικό επεισόδιο» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές γα το θέμα της φυλάκισης του ανθυπολοχαγού Μητρετώδη και του λοχία Κούκλατζη και διαβεβαιώνουν ότι η υπόθεση είναι υπό στενή παρακολούθηση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, εξαντλούμε όλα τα διπλωματικά και πολιτικά μέσα και τονίζουν πως έχουμε ενημερώσει την ΕΕ μέσω του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου. Η ΕΕ ζήτησε άμεση επίλυση του ζητήματος και επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτών, αναφέρουν υψηλόβαθμες κυβερνητικές πηγές.
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πηγές, προς το παρόν δεν κλιμακώνει τις διπλωματικές πιέσεις διότι όπως αναφέρουν «δεν θέλουμε να αναδειχθεί σε μείζον διπλωματικό επεισόδιο».

Από το Μέγαρο Μαξίμου διευκρινίζουν μάλιστα ότι οι πιέσεις θα γίνονται κλιμακωτά και σημειώνουν πως η υπόθεση είναι στα χέρια της τουρκικής δικαιοσύνης...

Στην κυβερνητική σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρ συζητήθηκε η οικονομία, η πορεία της
αξιολόγησης και η εκταμίευση της δόσης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι βρισκόμαστε σε ένα καλό αναπτυξιακό momentum, για μια καλή διαδρομή εξόδου...
protothema
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά