Έκθεση με αυθεντικό ιστορικό υλικό από το Έπος του Σαράντα «ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ» 26-28 Οκτωβρίου 2016

Έκθεση με αυθεντικό ιστορικό υλικό από το Έπος του Σαράντα
«ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ»
26-28 Οκτωβρίου 2016
A4PROSKLISI copy
Η Aντιδημαρχία Παιδείας & Εθελοντισμού, στo πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλει ο Δήμος για την επιμόρφωση των μαθητών των σχολείων της πόλης μας, διοργανώνει για πρώτη φορά έκθεση με αυθεντικό ιστορικό υλικό από το Έπος του Σαράντα.
Την έκθεση με τίτλο «ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ ΄40 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ» θα εγκαινιάσει ο Δήμαρχος κ. Ξ.Μανιατογιάννης την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στις 11.30μ.μ.
Τα μοναδικά εκθέματα θα παρουσιάζονται την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016, στην αίθουσα «ΜΟΥΣΩΝ» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου (Κισσάβου 11).
Θα περιλαμβάνει αυθεντικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων και αντικείμενα της εποχής εκείνης και για πρώτη φορά, επίσης, θα εκτεθεί προσωπικό υλικό της τραγουδίστριας της νίκης Σοφίας Βέμπο.
H έκθεση γίνεται σε συνεργασία με το «Αρχείο Ελληνικών Γραμμάτων - ΓΕΩΡΓΟΣ ΛΕΒΙΘΟΠΟΥΛΟΣ».
http://www.atticanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=58620%3A----------l------r-26-28--2016&catid=47%3A2010-07-02-07-56-57&Itemid=59
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά