Ασκήσεις Ακριβείας από την Διμοιρία Επιδείξεων Σπουδαστών της ΣΜΥ

Η Διμοιρία Επιδείξεων Σπουδαστών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την απελευθέρωση των Τρικάλων από την Γερμανική Κατοχή (18/10/1944) και των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, εκτέλεσε ασκήσεις ακριβείας σε κεντρικό σημείο στην πόλη των Τρικάλων. 
Η Διμοιρία, προπορευόμενης της Στρατιωτικής Μουσικής της 1ης Στρατιάς από την Λάρισα, ξεκινώντας από το κτήριο της Π.Ε. Τρικάλων, κατευθύνθηκε μέσω της οδού Β. Τσιτσάνη προς τον πεζόδρομο της Ασκληπιού στο ύψος της πλατείας Ρ. Φεραίου, όπου οι σπουδαστές εκτέλεσαν ασκήσεις ακριβείας με τα όπλα τους.
Μετά από την επίδειξη επέστρεψαν ξανά παραλλάζοντας στο σημείο απ' όπου ξεκίνησαν.
Λήψη βίντεο: Παν. Ντιντής

* Η Ασκήσεις Ακριβείας της Διμοιρίας Επιδείξεων της ΣΜΥ καθώς και όλες οι εκδηλώσεις του δωδεκαήμερου κύκλου, είναι συνδιοργάνωση του Συλλόγου Φίλων της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων, του Δήμου Τρικκαίων και της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.





http://eaasartas.blogspot.gr/2016/10/22102016.html?spref=fb  
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά