Στη Σούδα το ελικοπτεροφόρο USS WASP

Στη Σούδα αναμένεται να καταπλεύσει την ερχόμενη Δευτέρα το ελικοπτεροφόρο USS WASP (LHD1) όπως ανακοίνωσε σήμερα κατα τη διάρκεια της επίσκεψης του ο νέος Διοικητής της Αμερικανικής Ναυτικής Ευκολίας Σούδας, Captain Brad J. Collins, στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Απόστολο Βουλγαράκη.





Το ελικοπτεροφόρο θα παραμείνει αγκυροβολημένο για 9 ημέρες στη Σούδα, με σκοπό την ξεκούραση και την αναψυχή του πληρώματος.

Το USS WASP είναι το πρώτο από τα οκτώ πλοία της κατηγορίας WASP για αμφίβιες επιθέσεις,ενώ αποστολή του είναι η υποστήριξη πεζοναυτών των ΗΠΑ στις μάχες.

Το ελικοπτεροφόρο είναι μια πραγματικά πλωτή πόλη, με ένα πλήρωμα περίπου 1.000 ναυτών και ικανό να μεταφέρει πάνω από 1.600 πεζοναύτες μαζί με όλο τον εξοπλισμό και τα εφόδια που απαιτούνται για την στήριξης τους.



kriti24.gr
http://www.zougla.gr
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά