“Έριξα μολότοφ στους Τσολιάδες” - Απίστευτη ομολογία!

Το περιστατικό με τη βόμβα μολότοφ εναντίων των Ευζώνων στο Σύνταγμα της περασμένη Τρίτη είχε σημάνει συναγερμό.
Ήταν μάλιστα η Κρατική Ασφάλεια που είχε αναλάβει την υπόθεση καθώς από το πουθενά ένας νεαρός είχε εμφανιστεί και είχε εκτοξεύσει μια βόμβα στο μνημείο, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει τραυματισμό ή σοβαρές ζημιές.

Και ενώ είχε σημάνει συναγερμός, εξετάζοντας υλικό από κάμερες, αλλά και οι λιγοστοί μάρτυρες που υπήρχαν κυρίως μεταξύ των Ευζώνων η λύση στο μυστήριο ήρθε... από μόνη της.

Την περασμένη Κυριακή ένας 25χρονος που είναι κάτοικος Αμαρουσίου εμφανίστηκε στην είσοδο της ΓΑΔΑ και αφού συστήθηκε στους αστυνομικούς της φρουράς του είπε απλά “εγώ είμαι αυτός που έριξα τη βόμβα μολότοφ στους τσολιάδες στο Σύνταγμα”.


Αμέσως οι αστυνομικοί των οδήγησαν στην Κρατική Ασφάλεια για εξέταση και εκεί ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι δεν είναι καλά, “έχω ψυχολογικά προβλήματα” είπε και ζήτησε συγνώμη.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν τη γνώμη ειδικού. Ο ψυχολόγος που εξέτασε τον 25χρονο βεβαίωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στη συμπεριφορά του νεαρού.
Μετά την καταγραφή των απαραίτητων στοιχείων (δακτυλικά, φωτογραφίες κλπ) σχηματίστηκε σε βάρος του 25χρονου δικογραφία, ωστόσο ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά