Παρουσίαση βιβλίου

Η  πορεία από τη ζωή στην αθανασία, του ακροναυπλιώτη αγωνιστή Ναπολέοντα  Σουκατζίδη, ξεδιπλώνεται μέσα από τις σελίδες του ιστορικού μυθιστορήματος του Σπύρου Τζόκα, "Ο κύκλος των μάταιων πράξεων", το οποίο θα παρουσιαστεί, την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, 7 μ.μ, στο Πολιτιστικό Κέντρο "Γ.Ρίτσος", του Δήμου Αιγάλεω, στο πλαίσιο του Αντιφασιστικού μήνα Μνήμης και Συνείδησης.
Πρόκειται για ένα βιβλίο  ύμνο στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, τις αξίες και τα ιδανικά του αγώνα για μια καλύτερη ζωή.  Ο  ήρωας του Σπ.Τζόκα, ήταν ερωτευμένος με τη ζωή, γι΄αυτό επέλεξε τον αξιοπρεπή θάνατο, παρά την εξαγορασμένη ύπαρξή του, όπως του προτάθηκε, με την απώλεια  ενός άλλου συντρόφου του, ο οποίος θα έπαιρνε την θέση το μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα.
 
Για το βιβλίο θα μιλήσουν :
Σπύρος Τζόκας, ιστορικός, Αντιπεριφερειάρχης Αττικής
Βασιλική Λάζου, ιστορικός
Αποσπάσματα από το βιβλίο διαβάζει ο ηθοποιός Νίκος Βερλέκης
Τραγούδια της Αντίστασης ερμηνεύει η Καλλιόπη Βέτα
Κιθάρα Μανόλης Ανδρουλιδάκης
Συντονίζει ο δημοσιογράφος Περικλής Καπετανόπουλος
Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά