Το κοινό κωπηλάτησε την ΟΛΥΜΠΙΑΣ

Το Κοινό Σαλπάρει στην Ιστορία

      Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 το Πολεμικό Ναυτικό προσκάλεσε το κοινό να ταξιδεύσει στην ιστορία, στελεχώνοντας τις θέσεις των κωπηλατών της Τριήρους ΟΛΥΜΠΙΑΣ, κατά την διάρκεια των δύο πλόων που πραγματοποιήθηκαν, στις προσβάσεις του Φαληρικού Όρμου.
      Οι κωπηλάτες, οι οποίοι ανήκαν σε ένα ευρύτατο ηλικιακό φάσμα, με τον μικρότερο να αγγίζει μόλις την ηλικία των έντεκα μηνών, σάλπαραν στο θρύλο, καλύπτοντας ένα χρονικό διάστημα 2.500 ετών ναυτικής ιστορίας του τόπου μας. Η συναισθηματική φόρτιση και η συγκίνηση των πληρωμάτων της Τριήρους ήταν έκδηλη, καθώς η εν λόγω πρωτοβουλία τους βοήθησε να μεταφερθούν συνειρμικά στη ναυμαχία της Σαλαμίνας, την περίοδο όπου οι Τριήρεις του Ελληνικού Στόλου προάσπισαν τα ιδεώδη της ελευθερίας, δημοκρατίας και αξιοπρέπειας του έθνους.
      Λόγω του ιδιαίτερα υψηλού ενδιαφέροντος με το οποίο περιέβαλε το κοινό την εν λόγω δράση, ο πλους της Τριήρους θα επαναληφθεί την Κυριακή 28 Αυγούστου 2016 και οι δηλώσεις συμμετοχής θα συγκεντρωθούν κατόπιν νεότερης ανακοινώσεως.



Share on Google Plus

About Newsroom

Δημοσιογράφος Αρκαδίας με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ΜΜΕ. Είναι Υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων σε γνωστά πρόσωπα και επιχειρήσεις στην Ελλάδα.Έχει κάνει μετεκπαιδευση στο Λονδίνο.Καθηγήτρια Δημοσιογραφίας.Μέλος Κιβωτού Ολιστικής Παιδείας Ενόπλων Δυνάμεων, μέλος Συλλόγου Εφέδρων Πελοποννήσου- Μέλος Δημοσιογραφικών Ενώσεων. Διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art, Παρουσιάστρια τηλεοπτικής εκπομπής ¨Μαζί στην Πρώτη Γραμμή. Μεταπτυχιακό στην Διαδικτυακή Δημοσιογραφία

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων χωρίς την έγκριση της ιδιοκτήτριας .
Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Η μη αναφορά στην πηγή διώκεται ποινικά